Skrip Main Emosi

Mesti kau pernah dengar bahawa nak close sale ni, kau kena jentik emosi prospek kau kan?

Jangan kau salah faham 'jentik emosi' ni sekadar bagi harga, atau ucapkan salam masa mula-mula nak bagi benefit produk kau.

Ianya juga bukan setakat kau kata:

"Sebelum tu, boleh saya tahu apa masalah yang puan hadapi. Kot-kot produk ni tak sesuai untuk puan, saya taknak lah jual."


NOPE. Ada lagi part seterusnya yang kau kena tahu.

Part inilah yang akan jentik emosi prospek kau. Malahan kau pun mungkin pernah terkena jentikan ni lalu hidung kau menghembus nafas nak beli produk ala-ala lembu kat Spain yang nak menyerang Matador tu.


NAMUN, sebelum tu, aku tunjukkan kat kau cara powerful untuk filter prospek yang super targeted.

Even sifu besar pun guna untuk close produk coaching atau produk mahal gila macam jual mesin MRI Scanner kat hospital tu. Kau tahulah, produk-produk yang RM10,000 keatas.

Sifu besar guna, kau tak guna, memang psiko la kau ni, kan?

Part 1: 
Link Download 1  Google Drive
Link Download 2  Mediafire



Amanah aku adalah sampaikan perkongsian ini. Moga ia masuk kedalam jiwa sanubari kau.

Amanah untuk kau adalah berkongsi perkongsian ini, moga ia menjadi pedoman mereka yang mungkin boleh bermanfaat daripadanya.

SHARE like a Rock Star!
Sila Beri Komen!

0 Comments