PRODUK INI HANYA UNTUK MEREKA YANG BENAR-BENAR NAK UBAH HIDUP MEREKA MENJADI LEBIH DARIPADA YANG SEKARANG

Pertama-tama sekali saya nak jelaskan:
1. Ini bukan ilmu cepat kaya.
Saya menyokong pemikiran untuk nak cepat kaya, kenapa nak tunggu bersara baru hidup senang, kan? Tapi ini bukan ilmu untuk cepat kaya, ini ilmu untuk bantu anda jadi kaya dalam cara yang bijak, tapi steady.

2. Ini bukan ilmu makan masa 1 tahun baru pandai
Ilmu ini, anda dapatkan hari ini, apply hari ini, dapat result HARI INI JUGA. Kenapa nak buang masa, kan?

3. Ini adalah ilmu Content Marketing.
BUKAN. Ini adalah ilmu "mencari maklumat yang lebih tepat".
Maklumat adalah lebih mahal daripada emas. Dengan 1 gram emas, kau boleh beli se-bucket KFC. TAPI, dengan satu maklumat berharga, kau boleh beli kedai KFC tu terus kot. NAMUN, bagaimana kau menggunakan maklumat, itu yang menentukan kau akan sampai ke mana.

Saya jana USD1000+ sehari, kadang2 USD2500++ sehari, tanpa minta orang beli produk, tanpa bercakap dengan sesiapapun adalah kerana penguasaan maklumat berharga.**

(Lihat paling bawah salespage ini bagaimana boleh dapatkan ilmu ini PERCUMA)

4. Ianya ILMU YANG SEMPURNA
TIDAK. Ia ada kelemahan, namun kelebihannya boleh menutup kelemahan jika kau dah mahir tahap tinggi. Kelemahan ada di jelaskan kat bawah nun.

5. Nilai ilmu ini sebenarnya jauh lebih rendah daripada nilai jualan sekarang, RM150.
"Sepanjang tempoh itu, inilah PERTAMA KALI saya menjumpai ilmu yang TIDAK TERINILAI HARGANYA. Walaupun sekadar lebih kurang 30 m/s perkongsian (sebenarnya lebih kepada PECAH RAHSIA bernilai JUTA2)" 
~ Mohd Zizi Zul Izhar Bin Misry.

Testimoni sebenar sudah menjawap persoalan nombor 5. Ianya bukan pada HARGA, tapi pada NILAI.


Ini Screenshot Whatsapp sebenar:


Dapatkan sekarang juga, ilmu yang diberi nama GUGEL JER ini.



KLIK BUTANG BAWAH NI UNTUK BELI!

RM150 SAHAJA
untuk ilmu yang kau boleh guna 
selagi kau 
menggunakan GOOGLE

http://www.luqmanmikhail.com/p/order-gugel-jer.html


Pakar IT sendiri mengatakan ianya ilmu yang membantu UNTUK SESIAPAPUN YANG MENGGUNAKAN GOOGLE!


APA GUNANYA GUGEL JER UNTUK ANDA?
1. AUTHORITI
Katakan anda menjual sesuatu produk. Anda boleh menjadi PAKAR di mata prospek anda. Gunakan Gugel Jer untuk bantu anda dalam pemasaran, juga strategi pemasaran.

2. BUAT DUIT
Informasi adalah wang.
i. Anda boleh jadi penjual informasi - ebook, CD, DVD, COACH dsb TANPA PUTUS SUMBER ILMU nak diajarkan. Dan ilmu ini pula gred A++
ii. Anda boleh share content sambil buat duit macam blog AdSense atau YouTube for AdSense
iii. Anda boleh jual servis seperti penyediaan content, artikel blog dsb. Jika anda blogger, anda boleh tulis berpuluh2 artikel berkualiti tanpa rasa ketiadaan idea dah

3. BELAJAR
Anda nak belajar tentang apa? Close Sale? FB Ads? Buat video?
Nak dalam bentuk ebook? Video? atau sekadar artikel kat blog?
Anda boleh dapatkan dengan mudah, sekejap sahaja, dan ianya bukan ilmu biasa-biasa. Ilmu yang orang bayar RM10,000 masa seminar, anda boleh dapat free. Cthnya, ilmu Google Adwords.
Nak jawab assignment universiti, untuk thesis, pun boleh dilakukan.

Banyak lagi terutama yang melibatkan ilmu memajukan diri, perniagaan, dan sebagainya.


BOLEH PERCAYA KE GUGEL JER ADA POTENSI SEPOWER TU?

Orang kata, bila benda kecil kita jujur, benda besar pun kita akan jujur.

Ini adalah testimoni kejujuran yang kami terima (Luqman & Masfira)


"Lagipun saya memang dh percaya pd cikpuan :) :)"
~ Tuan Mohd Sharif B. Jamaludin



"Jujur betul tuan ni, smpi baki 3.57 pun refund" 
~ Tuan Hasrul Wayne.

DAN, dalam semua sales page berkaitan Gugel Jer, ada dijelaskan kelemahan paling utama, ini untuk mengelakkan pelanggan merasa kecewa jika mereka berdepan dengan kelemahan tersebut:

Ianya adalah tanda kejujuran.

Jika anda tidak suka kelemahan berikut, sila jangan beli. Semudah itu.


KELEMAHAN PRODUK?

1. TANPA TAPISAN
Di Google, anda boleh menemui banyak benda, tanpa tapisan. Antara benda yang tak ditapis tersebut adalah rahsia kepada orang lain, yang berada dalam dunia apungan online.
Dari sedahsyat-dahsyat benda peribadi kepada produk ilmu berbayar yang berada dalam link rahsia.
NASIHAT: Jika terjumpa, jauhkan sahaja diri. Bila TERambil benda berbayar, sila bayar kepada owner produk. takut ilmu tak berkat.

2. INFORMATION OVERLOAD
Ada satu masalah bila orang terlalu banyak maklumat. Digalakkan, cari apa yang diperlukan, dan jangan cari lagi. Contohnya nak belajar ilmu Close Sale dan Menghadapi Bantahan Prospek. Cari, jumpa, kumpul, baca.
Jangan tiba-tiba cari pasal PBN Network pula untuk naikkan ranking blog ke No.1.

3. CETAK ROMPAK
Lagu, buku, filem. Terlalu banyak perkongsian online akan produk2 ini. Ianya sangat mudah TERjumpa, lagi-lagi masa nak mencari video close sale dan sebagainya. Pergi tengok pawagam untuk paparan lebih besar dan sub bahasa Melayu yang tepat.

4. TAK SEMUA ADA
Ada sesetengah benda kita cari, tak jumpa. Jika tak jumpa, jangan paksa diri dan menyeksa diri kerana tak jumpa. Kadang2 benda tu memang tak ada kat Google, nak buat macam mana. Beralih kepada pencarian lain pula.



JAMINAN
Anda dapatkan Gugel Jer hari ini, anda dah boleh start guna hari ini juga dan dapat hasil HARI INI JUGA!
InsyaAllah.Jika tanpa izinNYA, susah juga.






RM150 Sahaja
untuk NILAI bernilai Juta-Juta Ringgit


KLIK BUTANG BAWAH NI!

http://www.luqmanmikhail.com/p/order-gugel-jer.html


**
Saya berhasrat untuk kongsikan ilmu saya menjana USD1000+ SETIAP HARI ini secara percuma kepada member Gugel Jer sahaja namun berdasarkan satu kuota yang sudah saya tetapkan.

1000 member atau, jumlah yang memuaskan.

Doakan kuota ini tercapai. Sertai pemilik ilmu Gugel Jer hari ini juga.



Sila Beri Komen!